Évközi XXIII. vasárnap

2022. szeptember 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 4.

- Csütörtökön (szeptember 8.), Kisboldogasszony ünnepén, az idén, júniusban felszentelt Fülöp Tamás atya mond újmisét templomunkban, és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Ez a szentmise egyúttal a Julianeum Énekkar évad kezdő szentmiséje is lesz. Szeretettel hívom a kedves híveket erre az ünnepi szentmisére! Az újmisén való részvétellel és az újmisés áldással teljes búcsú nyerhető. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

- Jövő szombaton (szeptember 10.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje. Szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat ezekre a szentmisékre!

- Jövő vasárnap (szeptember 11.), a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk. Az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmisében azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Szeptember 17-én (szombat) a Nepomunki Szent János kápolna szentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Szombaton 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmisét mondunk a kápolnában. Itt, a templomban csak 16 órakor lesz szentmise.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2023. február 3.
Évközi 5. vasárnap
Szombaton (febr. 11.) a Betegek világnapja. Az esti szentmisében kiszolgáltatom a betegek kenetét. Aki szeretné felvenni, kérem, jelentkezzen a sekrestyében még a mai napon (febr. 5-ig)!
Bővebben
2023. február 3.
Templomunk liturgikus rendje
A szent kenet felvétele előtt csütörtökön, pénteken és szombaton (febr. 9-11.), 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.
Bővebben
2023. február 3.
Olvasmány
„Az igaz ember világít, mint fény a sötétségben.” (Zsolt 111)
Bővebben