Évközi XXIII. vasárnap

2022. szeptember 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. szeptember 4.

- Csütörtökön (szeptember 8.), Kisboldogasszony ünnepén, az idén, júniusban felszentelt Fülöp Tamás atya mond újmisét templomunkban, és a szentmise végén újmisés áldásban részesíti a jelenlévőket. Ez a szentmise egyúttal a Julianeum Énekkar évad kezdő szentmiséje is lesz. Szeretettel hívom a kedves híveket erre az ünnepi szentmisére! Az újmisén való részvétellel és az újmisés áldással teljes búcsú nyerhető. Éljünk ezzel a lehetőséggel!

- Jövő szombaton (szeptember 10.), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje. Szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat ezekre a szentmisékre!

- Jövő vasárnap (szeptember 11.), a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk. Az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmisében azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Szeptember 17-én (szombat) a Nepomunki Szent János kápolna szentelési évfordulója lesz, amely a kápolnánkban főünnep (kis búcsú). Szombaton 18 órakor ünnepi, búcsúi szentmisét mondunk a kápolnában. Itt, a templomban csak 16 órakor lesz szentmise.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben