Évközi XXII. vasárnap

2022. augusztus 26.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. augusztus 28.

- Ma 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel a könnyed zenés előadássorozatunk folytatódik (díjtalan). Ma este Haász Sándor és Kedmenecz József Zorán estje hallható.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. Témánk: a Jelenések könyve.

- Jövő szombaton (szeptember 3.), a Lőveri Esték programsorozat keretében plébániánk ismét nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti parkolóban, melyre szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. A programok között szerepel gyermekprogramként a Hímzett Igricek és Játékok a múltból Martinka János és Martinka Krisztina előadásában, lesz bűvészbemutató Csirmaz Andrással, az estet musical és operett kettős zárja Szupper Fanni és Domoszlai Sándor (Soproni Petőfi Színház) előadásában. A gyermekek részére a program ideje alatt ugráló-vár áll rendelkezésre. A délután folyamán gasztronómiai kínálat is biztosítja a jókedvű együttlétet. Bíztatok mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit, barátait erre a kötetlen és vidám családi délutánra! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Szeretettel kérem a PTT tagjait, a házas csoport tagjait és a Julianeum Énekkar tagjait, legyenek segítségünkre a családi nap megszervezésében és lebonyolításában!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben