Évközi XXII. vasárnap

2022. augusztus 26.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. augusztus 28.

- Ma 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel a könnyed zenés előadássorozatunk folytatódik (díjtalan). Ma este Haász Sándor és Kedmenecz József Zorán estje hallható.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. Témánk: a Jelenések könyve.

- Jövő szombaton (szeptember 3.), a Lőveri Esték programsorozat keretében plébániánk ismét nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti parkolóban, melyre szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. A programok között szerepel gyermekprogramként a Hímzett Igricek és Játékok a múltból Martinka János és Martinka Krisztina előadásában, lesz bűvészbemutató Csirmaz Andrással, az estet musical és operett kettős zárja Szupper Fanni és Domoszlai Sándor (Soproni Petőfi Színház) előadásában. A gyermekek részére a program ideje alatt ugráló-vár áll rendelkezésre. A délután folyamán gasztronómiai kínálat is biztosítja a jókedvű együttlétet. Bíztatok mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit, barátait erre a kötetlen és vidám családi délutánra! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Szeretettel kérem a PTT tagjait, a házas csoport tagjait és a Julianeum Énekkar tagjait, legyenek segítségünkre a családi nap megszervezésében és lebonyolításában!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2023. február 3.
Évközi 5. vasárnap
Szombaton (febr. 11.) a Betegek világnapja. Az esti szentmisében kiszolgáltatom a betegek kenetét. Aki szeretné felvenni, kérem, jelentkezzen a sekrestyében még a mai napon (febr. 5-ig)!
Bővebben
2023. február 3.
Templomunk liturgikus rendje
A szent kenet felvétele előtt csütörtökön, pénteken és szombaton (febr. 9-11.), 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.
Bővebben
2023. február 3.
Olvasmány
„Az igaz ember világít, mint fény a sötétségben.” (Zsolt 111)
Bővebben