Évközi XVII. vasárnap

2022. július 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 24.

- A szerdai szentmisénk a kápolnában lesz.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Plébániánk irodája hétfőtől péntekig (július 25-29.) zárva tart.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan, a jövő vasárnaptól kezdődően, vasárnaponként, 18 órakor, templomunk Panoráma úti parkolójában Lőveri Nyáresti Dallamok címmel könnyed zenés előadássorozat lesz, melyek programjait a hirdetőtáblán és a bejáratoknál olvashatjuk. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Németh Antal kópházai plébániai kormányzó úr nyugalomba vonulásával, augusztus 1-től Harka lelkipásztori ellátására kért fel megyéspüspök úr. Ez az új lelkipásztori feladat templomunk liturgikus rendjét is érinti: augusztus 1-től templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket, és az egyházközségi hozzájárulás befizethető a Hetény teremben.Vissza...

2022. augusztus 12.
Évközi XX. vasárnap
Hétfőn, augusztus 15., Nagyboldogasszony parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 18 órakor kezdődik a szentmise.
Bővebben
2022. augusztus 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szombaton, (augusztus 20.) Szent István királyunk főünnepén templomunkban 10 és 18 órakor lesznek szentmisék. Mindkét szentmisében kenyérmegáldást végzünk.
Bővebben
2022. augusztus 12.
Olvasmány
„Uram, irgalmadban ments meg engem, Uram, siess segítségemre.” (Zsolt 39)
Bővebben