Úrnapja, Krisztus szent teste és vére főünnepe

2014. június 20.

- Az elmúlt hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítottuk, 157.200 Ft-ot és 65 €-t. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Jövő vasárnap lesz az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára.

- Egész nyár folyamán szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 29-től szeptemberig. A nyár folyamán nem lesz „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Június 24-én, kedden Keresztelő Szent János születésének ünnepén búcsúi szentmise lesz 18 órakor a bécsi úti Keresztelő Szent János Templomban, melyre gyalogzarándoklatot szervezünk. Indulás: 16:30-kor a Szent Margit Plébániától.

- Még lehet jelentkezni mariazelli buszos zarándokútra. Indulás: július 5-én szombaton reggel 6 órakor. A gyalogos zarándokcsoporttal közös szentmise. Az utazás költsége 4000 Ft, melyet majd a visszafele úton a buszon szednek össze (forintban).

- A nagy érdeklődésre való tekintettel június 30-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Június 28-án, szombaton 16 órakor lesz Kovács Gergő újmiséje a Szent György Templomban.

- Június 29-én, vasárnap 9:30-kor Friedl Mihály mutatja be gyémántmiséjét a Szent Mihály Templomban. Szeretettel várják a kedves Testvéreket!

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben