Húsvét 6. vasárnapja

2022. május 20.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 22.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- A szemináriumi gyűjtés alkalmával a kedves Hívek 86.650 Ft-ot adakoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!

- A szerdai szentmisék – a kápolnánkat ért villám kár miatt – egyelőre itt, a templomban lesznek.

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.

- Jövő vasárnap (május 29.) is elsőáldozás lesz, ezért két szentmise lesz templomunkban: 9 órakor az elsőáldozási és 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:20 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért!

- Jövő vasárnap, 18 órakor a Lőveri Esték keretében zenés-irodalmi estet szervezünk itt, a templomban „Örökkék ég a felhők mögött” címmel. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

- Május 31-én, kedden, 17 órai indulással újra megtartjuk a hagyományos gyalogos kópházai zarándoklatunkat a kegytemplomhoz, melyre szeretettel hívom plébániánk minden tagját, és külön szeretettel a családokat! Azok részvételére is számítunk, akik autóval érkeznek! 19:45 órakor kezdődik a májusi litánia, az ünnepi szentmise pedig 20 órakor. Várjuk azok jelentkezését is, akik haza felé tudnának személyszállítást vállalni gépkocsival. Kérjük, hogy a létszám lejelentése miatt minden résztvevő iratkozzon fel itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában!

- Az ukrajnai háború menekültjeinek megsegítésére május 31-ig a Győri Egyházmegyei Karitász gyűjtést szervez. Amit kérnek: étolaj, száraztészta, készétel-konzerv, kávé, sampon, tusfürdő, mosogatószer, mosószer, öblítő. A felajánlásokat az altemplom folyosóján helyezhetjük el.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben