Szentháromság vasárnapja

2014. június 13.

- A Jó Isten iránt érzett kimondhatatlan hálával szívünkben szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik hozzájárultak a bérmálás, a nyílt nap és az egyházközségi családi nap előkészületeihez, szervezéséhez és lebonyolításához :-)

- Az elmúlt hosszú hétvége gyűjtése összesen 309.070 Ft és 5 € volt. Ebből pünkösdhétfőn 160.820 Ft-ot, bérmáláson a Szent Imre templomban pedig 78.000 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek. Ezen a hétvégén a teljes perselybevételt a templomépítésre fordítjuk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma a diákmisét hálaadásul imádkozzuk, megköszönve az elmúlt iskolaév kegyelmeit. Jövő vasárnap a diákmise az Úrnapi körmenet miatt elmarad, de egész nyár folyamán szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 29-től szeptemberig. A nyár folyamán nem lesz „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Ma, Szentháromság vasárnapján a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Smudla Tamás tatai városplébános, az almásfüzítői új templom építője mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk!

- Jövő vasárnap lesz csodaszép katolikus ünnepünk, Úrnapja. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét virághintésre. Kis kosarakat is hozzanak magukkal!

- Szeretettel fogadunk virágszirmokat a kedves Testvérektől a jövő hétvégére.

- Június 21-én, szombaton délután zöldgally gyűjtéshez várjuk férfiak részvételét. Indulás a plébániától 15 órakor. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával.

- Június 22-én, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk a sátorépítéshez és díszítéshez.

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel június 30-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építésének: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Plébániánk templomépítésre elkülönített bankszámla száma a www. szentmargit.sopron.hu honlapon is megtalálható. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben