Húsvét 5. vasárnapja

2022. május 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 15.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Holnap, hétfőn (május 16.) a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe elmarad, villám kár miatt. Ezen a napon itt, a templomban 7 órakor lesz szentmise.

- A nyári szünidő előtt, az idei tanév utolsó mocorgok szentmiséje jövő szombaton (május 21.) lesz.

- Jövő vasárnap (május 22.) és az azt követő vasárnap (május 29.) elsőáldozások lesznek templomunkban. Ezért mindkét vasárnapon két szentmise lesz templomunkban: az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik, utána pedig 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:20 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért!

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkez-zünk adónk egyházi 1%-ról (a Magyar Kato-likus Egyház technikai száma: 0011). Adója másik 1 %-ával – tisztelettel kérjük, hogy – támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08)! Kérjük, abban az esetben is tegye meg felajánlását, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmé-nyek miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít! Köszönjük felajánlásaikat!

- Az ukrajnai háború menekültjeinek megsegítésére május 11-31. között a Győri Egyházmegyei Karitász ismét gyűjtést hirdet. Az alábbi dolgokra lenne szükség: étolaj, száraztészta, készétel-konzerv, kávé, sampon, tusfürdő, mosogatószer, mosószer, öblítő. Köszönjük felajánlásaikat! A felajánlásokat elhelyezhetjük az altemplom folyosóján, a bejárat mellett.

- Újra kérik önkéntesek segítségét a győri Segítség Pontra, mely jelenleg hétközben és hétvégén 8-16 óra között, 4 órás turnusokban üzemel. Aki jelentkezni szeretne Ignácz Miklósnénál (Helyi Karitász vezető) 20/484-56-66-os telefonszámon megteheti.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 Vissza...

2022. szeptember 23.
Évközi XXVI. vasárnap
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2022. szeptember 23.
Templomunk liturgikus rendje
Csütörtökön (szeptember 29.), a 18 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a Szent Mihály templom búcsúja, ezért csütörtökön, templomunkban nem lesz szentmise.
Bővebben
2022. szeptember 23.
Olvasmány
„Áldjad, lelkem, az Urat, dicsőítsed az Istent.” (Zsolt 145)
Bővebben