Húsvét 4. vasárnapja

2022. május 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 8.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Ma 18 órakor, a „Bach mindenkinek” című barokk hangverseny lesz templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk!

- Ma, Jó Pásztor vasárnapja; papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés céljaira, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk.

- Holnap (hétfő), 18 órakor, a Lőveri Esték keretében dr. Pápai Lajos püspök atya „XII. Piusz pápa és a zsidók” címmel előadást tart a Hetény teremben. Az előadás témája rendkívül izgalmas és sokat vitatott kérdéssel foglalkozik: XII. Piusz pápa miként viszonyult a zsidó-kérdéshez a II. Világháború idején. Püspök atya David Dalin könyvét feldolgozva ad választ a vitás kérdésekre.

- Május 16-án (hétfő) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise a kápolnában 18 órakor kezdődik. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket búcsúünnepünkre! Ezen a napon templomunkban nem lesz szentmise!

- Május 22-én (vasárnap) és az azt követő vasárnap (május 29.) elsőáldozások lesznek templomunkban. Ezért mindkét vasárnapon két szentmise lesz templomunkban: az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik, utána pedig 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért!

- A könyvtárszobában szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben