Húsvét 5. vasárnapja

2014. május 16.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 282.850 Ft volt, melyből 143.355 Ft-ot a Szent Imre Templomban adományoztak a kedves Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ma az este 5 órás aranymisét Németh Antal atya, Kópháza plébánosa mutatja be, a Villa sori kápolnában. A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el.

- Június 9-én, Pünkösdhétfőn idén is lesz egyházközségi családi nap, melynek megrendezéséhez egy sikeres pályázaton keresztül is kapunk segítséget. Az ünnepi szentmisét Kponor Lawrence újmisés verbita atya mutatja be. Részleteket a jövő héttől olvashatnak.

- Május 20-án keddig adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)

- Június 15-ig van még lehetőség templomunk építésének további támogatásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Május 24-én, szombaton lesz a Templomok éjszakája, mottója „Világítsanak, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától” Ter 1,14. Szórólapok a kisasztalról elvihetők.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 17.
Pünkösdvasárnap
Jövő vasárnap (május 26.), a 11 órás szentmisében ismét elsőáldozás lesz templomunkban. Az elsőáldozók gyóntatása és a próba az elsőáldozás előtti napon, szombaton, 9 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn 7 órakor lesz szentmisénk; plébániánk irodája zárva tart. Bérmálásunk is Pünkösdhétfőn lesz. Imádkozzunk bérmálkozóinkért!
Bővebben
2024. május 17.
Olvasmány
„Áraszd ránk Lelkedet. Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben