Évközi II. vasárnap

2022. január 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. január 16.

- Templomunk búcsúja január 18-án (kedd) lesz. Védőszentünk napja főünnep templomunkban. A búcsú előestéjén, hétfőn és a búcsú napján, kedden is a szentmise 18 órakor kezdődik. A búcsú napján városunk papjai is részt vesznek az ünnepi szentmisénken, melynek főcelebránsa és szónoka Szabó Bertalan OP atya lesz. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket!

- Az ökumenikus imahét soproni programjai olvashatók a hirdetőtáblán. Szerdán, 17 órakor templomunkban lesz az ökumenikus istentisztelet, melynek igehirdetője Pelikán András evangélikus lelkipásztor lesz. Szeretettel hívom a kedves Híveket a közös, ökumenikus imádságra! Szerdán és pénteken nem lesz szentmise templomunkban!

- Január 22-én (szombat) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Altemplomunkban urnafülkék megváltására van lehetőség. A részletekről szívesen ad felvilágosítást Szilvia a plébánia irodájában.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk további szépítésének az öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, szentmisék előjegyeztethetők, az újság előfizetés is rendezhető.Vissza...

2022. november 25.
Advent 1. vasárnapja
A pásztorjáték próbája szombaton (december 3.), 9 órakor lesz itt, a templomban. Várjuk azokat a diákokat, akik szívesen részt vállalnának benne!
Bővebben
2022. november 25.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, mely után reggelire hívjuk a diákokat.
Bővebben
2022. november 25.
Olvasmány
„Isten házába indulunk, örömtől dobban a szívünk.” (Zsolt 121)
Bővebben