Advent 4. vasárnapja

2021. december 17.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. december 19.

- A múlt hétvégi gyűjtésünk alkalmával a kedves Hívek 324.850 Ft-ot és €120 adakoztak. Hálásan köszönjük felajánlásukat, amellyel templomunkat támogatták!

- A héten még csütörtökig tartanak a hajnali szentmisék.

- Hétfőn este 6 órától 7 óráig gyóntatás lesz templomunkban. Akik még szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat, kérem, éljenek a felkínált lehetőséggel!

- Az ünnepi miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban kedden (december 21.). Jegyek még vásárolhatók plébániánk irodájában. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A magam és plébániai közösségünk nevében is kifejezem köszönetemet Stippinger Mihály úrnak, aki templomunk számára az idei évben felajánlotta a karácsonyfát! Isten jutalmazza áldásának bőségével a nemes gesztust!

- Jövő vasárnap a Szent Család ünnepe lesz. A családok megáldását végezzük.

- December 27-én (hétfő) 18 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 8-án lesz legközelebb.

- A háziáldásra készíttetett matricák megáldását január 6-án, Vízkereszt napján végezzük itt, a templomban. A matricák 200 Ft-os áron vásárolhatók meg.

- Plébániánk irodája december 24-től január 5-ig zárva tart.

- A sekrestyében Karitász falinaptár kapható, a Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, és szentmisék is előjegyeztethetők a jövő évre, valamint a jövő évi újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben