Advent 3. vasárnapja

2021. december 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. december 12.

- Plébániánk Karitász Csoportjának élelmiszergyűjtő akciója az idei évben is sikeresen zárult. A kedves testvérek 399 kg tartós élelmiszert adakoztak, valamint 80 db fogkefét, 40 db. fogkrémet és 10 liter fertőtlenítőszert, amit Karitász csoportunk tagjai még az ünnepek előtt eljuttatnak 33 rászoruló családnak. Minden felajánlást és segítő szándékot hálás szívvel köszönünk! Köszönöm Karitász csoportunk tagjainak, hogy a gyűjtést és annak szétosztását lelkiismeretesen és pontosan végzik! A részletes élelmiszer összesítőt a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- A mai szentmisékben gyűjtést tarunk templomunk további fejlesztésére, a karzatot lezáró rács elkészítésére, ill. a Panoráma úti parkolónk térkövezésére. Ehhez kérjük a kedves Hívek adományait! Minden felajánlást hálásan köszönünk!

- Ma, 18 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi hangversenyt. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Hétfőtől péntekig, 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék; reggelizni hívjuk a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítők jelentkezését várjuk.

- Az idősek és beteg karácsony előtti gyóntatását és áldoztatását kedden (december 14.) végzem. A hozzátartozók még ma jelezhetik a pontos nevet és címet a sekrestyében.

- Advent 4. szombatján (december 18.) az Engesztelő imacsoport végzi a gyertyagyújtást.

- Jövő szombaton (december 18.), 18:30 órakor, a győri szeminárium kispapjai jótékonysági orgona- és ének koncertet adnak a Domonkos templomban. A befolyt összeget a Harkai Karitász által működtetett fogyatékkal élő fiatal felnőttek nappali foglalkoztatójának ajánlják fel. Szeretettel hívnak és várnak mindenkit!

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban december 21-én (kedd). Jegyek még vásárolhatók plébániánk irodájában. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- Plébániánk irodája december 24-től január 5-ig zárva tart.

- A sekrestyében egy lapos falinaptár kapható, a Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, és szentmisék is előjegyeztethetők a jövő évre, valamint a jövő évi újság előfizetések is rendezhetők. Rendelhető az Újember és a Keresztény Élet katolikus hetilapok és az Adoremus liturgikus könyv, ami a hónap szentmiséinek teljes szövegét tartalmazza.



Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben