Advent 2. vasárnapja

2021. december 3.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. december 5.

- Adventben, hétköznapokon (hétfő-péntek) 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítők jelentkezését várjuk.

- Advent 3. szombatján (december 11.) a Biblia kör végzi a gyertyagyújtást.

- Az idősek és beteg karácsony előtti gyóntatását és áldoztatását december 14-én (kedd) végzem. A hozzátartozók december 12-ig jelezzék a pontos nevet és címet a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában.

- Jövő vasárnap (december 12.) szeretnénk folytatni a gyűjtést a kórust lezáró ajtó és a Panoráma úti parkolónk térkövezése érdekében. Kérjük a hívek anyagi támogatását. Az adományokat a kihelyezett állóperselybe helyezhetik el vagy hét közben a plébánia irodában illetve hétvégén a Hetény teremben is átadhatják. Gyűjtésünket a Julianum énekkar adventi koncertjével támogatja. Az adományokat a koncert alkalmával is elhelyezhetik a hátul kihelyezett perselyben. Minden adományt hálásan köszönünk!

- Jövő vasárnap (december 12.), 18 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi hangversenyt itt, a templomban. A belépés díjtalan, adományokat azonban szívesen fogadunk templomunk fejlesztésére. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Még a mai napon fogadjuk a tartós élelmiszer felajánlásokat, amiket a következő héten juttatunk el a rászorulóknak.

- December 18-án, 19 órakor Karácsonyváró orgonamuzsika címmel koncertet ad Dankos Attila orgonaművész a Szent Imre templomban. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban december 21-én (kedd). Jegyek korlátozott számban elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- Plébániánk irodája december 8-án (szerda) és december 11-én (szombat) zárva tart.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás befizethető.

- A jövő évi újság előfizetést lehet rendezni a Hetény teremben, illetve a plébánia irodájában nyitvatartási időben. A katolikus sajtó esetleges lemondását jövő vasárnapig (december 12.) tudjuk vállalni.

 



Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben