Krisztus Király vasárnapja

2021. november 19.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. november 21.

- Ma gyűjtést tartunk a Karitász céljaira.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör kivételesen hétfőn (november 22.), 19 órakor kezdődik, a Hetény teremben.

- November 25-26-27. (csütörtök, péntek, szombat) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz templomunkban. Mindhárom napon a 18 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek, a szentmisék előtt 16:30 órától szentgyónási lehetőség. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz!

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítők jelentkezését várjuk a sekrestyében!

- Advent szombatjain az esti szentmise elején közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. November 27-én a Házas csoport végzi az első adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 12-ig jelezze itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában. A látogatás ideje: december 14. (kedd).

- Advent első hetében (november 28-december 5.), az elmúlt évekhez hasonlóan tartós élelmiszer gyűjtést tartunk a plébánián hétköznap 8 és 14 óra között, ill. a szentmisék előtt és után.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban december 21-én (kedd). Jegyek korlátozott számban elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás befizethető.Vissza...

2022. november 25.
Advent 1. vasárnapja
A pásztorjáték próbája szombaton (december 3.), 9 órakor lesz itt, a templomban. Várjuk azokat a diákokat, akik szívesen részt vállalnának benne!
Bővebben
2022. november 25.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, mely után reggelire hívjuk a diákokat.
Bővebben
2022. november 25.
Olvasmány
„Isten házába indulunk, örömtől dobban a szívünk.” (Zsolt 121)
Bővebben