Krisztus Király vasárnapja

2021. november 19.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. november 21.

- Ma gyűjtést tartunk a Karitász céljaira.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör kivételesen hétfőn (november 22.), 19 órakor kezdődik, a Hetény teremben.

- November 25-26-27. (csütörtök, péntek, szombat) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz templomunkban. Mindhárom napon a 18 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek, a szentmisék előtt 16:30 órától szentgyónási lehetőség. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz!

- Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítők jelentkezését várjuk a sekrestyében!

- Advent szombatjain az esti szentmise elején közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. November 27-én a Házas csoport végzi az első adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 12-ig jelezze itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában. A látogatás ideje: december 14. (kedd).

- Advent első hetében (november 28-december 5.), az elmúlt évekhez hasonlóan tartós élelmiszer gyűjtést tartunk a plébánián hétköznap 8 és 14 óra között, ill. a szentmisék előtt és után.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban december 21-én (kedd). Jegyek korlátozott számban elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában hivatali időben. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás befizethető.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben