Évközi XXXIII. vasárnap

2021. november 12.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. november 14.

- Pénteken és szombaton (november 19-20.) a szentmisékben végezzük a Szent Erzsébet napi kenyerek megáldását és szétosztását a családoknak. Pénteken a szentmise főcelebránsa Boldvai Márton O.Praem. atya lesz.

- Szombaton (november 20.), a 10 órakor kezdődő ünnepi szentmise keretében lesz a győri székesegyházban a II. éves kispapok, köztük Woditsch Péter reverendába történő beöltözése, melyre szeretettel várják a kedves Híveket is. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Szombaton (november 20.), az esti szentmise után csatlakozunk a világméretű hálaadó szentségimádáshoz. Szeretettel hívom a kedves Híveket a közös szentórára!

- Jövő vasárnap (november 21.), Krisztus Király ünnepén, a 11 órai szentmisén a peresznyei Szent Egyed Kórus lesz a vendégünk. A szentmise után pár perces egyházzenei áhítatot tartanak templomunkban. Bárdos Lajos Missa Tertia-ját halljuk tőlük.

- Jövő hétvégén országos gyűjtést tartunk a Karitász céljaira.

- Advent első hetében (november 28-december 5.), az elmúlt évekhez hasonlóan tartós élelmiszer gyűjtést tartunk a plébánián 8-14 óra között, ill. a szentmisék előtt és után.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására, a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizetésére.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben