Évközi XXVI. vasárnap

2021. szeptember 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. szeptember 26.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör minden hónap utolsó szombatján, így most is, a szentmise után kezdődik, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Szerdán, a 18 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a Szent Mihály templom búcsúja, ezért szerdán, a Nepomuki Szt. János kápolnában nem lesz szentmise.

- Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti és a vasárnap reggeli szentmise előtt fél órával kezdődik templomunkban a rózsafüzér. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!

- Elsőpéntek lesz, az időseket és a betegeket felkeresem otthonukban. A szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik a Hetény teremben.

- Az idei évre tervezett és elvégzett plébániai felújítások után szeretnék tovább lépni az előttünk álló egyéb feladatokban, melyekhez tisztelettel kérjük a kedves hívek anyagi támogatását! Az előttünk álló feladatok: a kóruson lévő hangszerek és eszközök védelme érdekében a kórust szeretnénk ajtóval lezárni, ill. a Panoráma úti parkoló térburkolását is szeretnénk elvégezni. A térkövet felajánlásból kaptunk. Az adományokat jövő szombaton és vasárnap, a hátul kihelyezett perselyben, ill. hivatali időben a plébánián gyűjtjük. Az adományok átadhatók vasárnap a Hetény teremben is.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és az egyházközségi hozzájárulás befizethető.Vissza...

2022. május 20.
Húsvét 6. vasárnapja
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben.
Bővebben
2022. május 20.
Templomunk liturgikus rendje
A nyári szünidő alatt a mocorgók szentmiséje szünetel. Mocorgóinkat és családjaikat szeretettel hívjuk a szombat esti vagy a vasárnapi szentmiséinkre!
Bővebben
2022. május 20.
Olvasmány
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben