Évközi XXVI. vasárnap

2021. szeptember 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. szeptember 26.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör minden hónap utolsó szombatján, így most is, a szentmise után kezdődik, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Szerdán, a 18 órakor kezdődő szentmise keretében lesz a Szent Mihály templom búcsúja, ezért szerdán, a Nepomuki Szt. János kápolnában nem lesz szentmise.

- Október a rózsafüzér hónapja. Minden hétköznapi, ill. a szombat esti és a vasárnap reggeli szentmise előtt fél órával kezdődik templomunkban a rózsafüzér. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba!

- Elsőpéntek lesz, az időseket és a betegeket felkeresem otthonukban. A szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik a Hetény teremben.

- Az idei évre tervezett és elvégzett plébániai felújítások után szeretnék tovább lépni az előttünk álló egyéb feladatokban, melyekhez tisztelettel kérjük a kedves hívek anyagi támogatását! Az előttünk álló feladatok: a kóruson lévő hangszerek és eszközök védelme érdekében a kórust szeretnénk ajtóval lezárni, ill. a Panoráma úti parkoló térburkolását is szeretnénk elvégezni. A térkövet felajánlásból kaptunk. Az adományokat jövő szombaton és vasárnap, a hátul kihelyezett perselyben, ill. hivatali időben a plébánián gyűjtjük. Az adományok átadhatók vasárnap a Hetény teremben is.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és az egyházközségi hozzájárulás befizethető.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben