Évközi 5. vasárnap

2021. február 5.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2021. február 7.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei évben is kiszolgáltatom közösségileg a Betegek Kenetét. Ideje: február 11. (csütörtök), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék. A szentkenet felvétele előtt szentgyónási lehetőséget biztosítok szerdán és csütörtökön, 17 órától. Szentatyánk, Ferenc pápa betegek világnapjára írt körlevelét kinyomtatva hátulról elvihetjük.

- A Házasság hete rendezvény-sorozathoz kapcsolódva jövő vasárnap (február 14.), 18:30 órakor a Szent György templomba hálaadó szentmisére várják a házaspárokat.

- A Harmath Kiadó gondozásában megjelent Family családi és párkapcsolati magazin 600 Ft-os kedvezményes áron a sekrestyében megvásárolható.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A vasárnapi szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmisék előjegyzésére, az újság előfizetéseket is lehet rendezni és egyházközségi hozzájárulás is befizethető.


Vissza...

2024. március 15.
Nagyböjt 5. vasárnapja
Hétfőn, kedden és szerdán (március 18-20.) közös városi NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT lesz a Szent György templomban. Mindhárom napon 16:30 órától gyóntatás lesz, 18 órakor kezdődnek a szentmisék.
Bővebben
2024. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
A lelkigyakorlat és a városi keresztút miatt csütörtökön és szombaton lesznek szentmisék templomunkban; a szentmisék előtt gyóntatás lesz.
Bővebben
2024. március 15.
Olvasmány
„Istenem, kérlek téged, teremts bennem tiszta szívet.” (Zsolt 50)
Bővebben