Évközi 23. vasárnap

2020. szeptember 4.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. szeptember 6.
 
- Plébániánk Karitász Csoportja még a mai napon gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- A szentmise liturgikus szertartásrendjében a MKPK kezdeményezésére változás történik: megváltozik a béke rítus formája. Az eddigi „Köszöntsétek egymást a béke jelével!” felhívás helyett az „Engesztelődjetek ki szívből egymással!” felhívás hangzik el, és így a továbbiakban elmarad a kézfogás rítusa.

- Csütörtökön (szeptember 10), 19 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület új aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Az új tanévben a Veni Sancte-t jövő vasárnap (szeptember 13.), a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel várom a családokat.

- Jövő hétvégén perselyadományunkkal a Szentföldi kegyhelyeket támogatjuk.

- Szeptember 17-én (csütörtök) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában. A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket. A süteményeket csütörtökön (szeptember 17.), a szentmise előtt fogadjuk a kápolnánál.

- A Szent Imre Plébánia szeretettel várja a 14 és 35 év közötti fiatalokat dicsőítő virrasztásra. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Talpaló, a Krisztusi vezetés iskolája indul az ősz folyamán. Jelentkezni szeptember 20-ig lehet. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

 
- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, ill. befizethető az egyházközségi hozzájárulás.


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben