Évközi 21. vasárnap

2020. augusztus 21.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. augusztus 23.
 
- Ma, 18 órakor a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri nyáresti dallamok címmel könnyed zenés előadás lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Jövő szombaton (augusztus 29.), szintén a Lőveri Esték program-sorozat keretében plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom parkolóban. Szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. Kérek mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit, barátait erre a kötetlen és vidám családi délutánra és estére! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban. Szeretettel kérem a PTT tagjait, a három házas csoport tagjait és a Julianeum Énekkar tagjait, legyenek segítségünkre a családi nap lebonyolításában. A sátorépítés 11 órakor kezdődik, melyhez férfiak segítségét kérjük (gyülekezés a Hetény teremben).

- A jelöltek állítása és a szavazást követően kialakult Plébániai Tanácsadó Testületünk névsora. Az új tagok az előírt ígérettétel letétele után kezdik meg tevékenységüket plébániánkon. Az új tagok ígérettétele augusztus 30-án, a 11 órakor kezdődő szentmise keretében lesz, melyre tisztelettel és szeretettel hívom és várom a PTT régi és új, valamint a tiszteletbeli és póttagjait is!

- Pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- A mocorgók szentmiséje az új tanévben szeptember 5-én, szombaton 16 órakor kezdődik.

- Bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom pénteken (augusztus 28.) 19 órára a Hetény terembe.

- Az új tanévben a Veni Sancte-t szeptember 13-án (vasárnap), a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel hívom a családokat, a pedagógusokat és hitoktatóinkat.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, ill. befizethető az egyházközségi hozzájárulás.


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben