Évközi 20. vasárnap

2020. augusztus 14.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. augusztus 16.
 
- Augusztusban minden vasárnap 18 órakor a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri nyáresti dallamok címmel könnyed zenés előadás lesz. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Augusztus 29-én (szombat), szintén a Lőveri Esték program-sorozat keretében plébániánk nyárbúcsúztató családi napot szervez a Panoráma úti templom parkolóban. Szeretettel hívom és várom plébániánk minden tagját, különösen is a gyerekeket, a ministránsokat, és a családokat. Kérek mindenkit, hogy hívja meg szeretteit, hozzátartozóit, barátait erre a kötetlen és vidám családi délutánra és estére! Sütemény felajánlásokat szívesen fogadunk aznap a plébánián. Ezen a napon nem lesz szentmise templomunkban. Szeretettel kérem a PTT tagjait, a három házas csoport tagjait és a Julianeum Énekkar tagjait, legyenek segítségünkre a családi nap lebonyolításában. A sátorépítés 11 órakor kezdődik, melyhez férfiak segítségét kérjük (gyülekezés a Hetény teremben).

- Plébániai Tanácsadó Testületünk újraszervezése kapcsán ismét arra kérem a kedves Testvéreket, hogy a kiosztott szavazólapokon szereplő nevekből 12-t szíveskedjenek „X”-el megjelölni.

- Augusztus 20-án Szent István király főünnepe lesz. A kápolnában szerdán előesti, csütörtökön pedig a templomban 8 és 11 órakor kezdődnek a szentmisék. Mindegyik szentmisében kenyér megáldást végzünk.

- Bérmálásunk időpontja: szeptember 6., vasárnap. Bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom augusztus 28-án, pénteken este 19 órára a Hetény terembe.

- A Szent István templom búcsúja augusztus 20-án lesz. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Plébániánk irodája csütörtökön és pénteken zárva tart.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, ill. befizethető az egyházközségi hozzájárulás.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben