Évközi 18. vasárnap

2020. július 31.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. augusztus 2.
 
- Ma (augusztus 2.), 18 órakor a templom Panoráma úti parkolójában Lőveri nyáresti dallamok címmel könnyed zenés előadás lesz. 19 órakor, szintén a Lőveri Esték keretében Csönd és dobogás címmel Pilinszky János emlékestet tartunk itt, a templomban Orbán Júlia és Bende Attila prezentálásával. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Plébániai Tanácsadó Testületünk újraszervezése kapcsán arra kérem a kedves Testvéreket, hogy a hátul kihelyezett lapokra jelöltek neveit szíveskedjenek felírni. Minél több személyt jelöljünk a testület tagjai közé, akikből majd egy hét múlva választással kerül ki az a 12 személy, akik választott tagjai lesznek PTT-nek.

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap. Bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom augusztus 28-án, pénteken este 19 órára a Hetény terembe.

- Augusztus 4-én, kedden az esti szentmise után medjugorjei imaestre várják az érdeklődőket a Szent Imre templomba.

- A Szent Domonkos templom búcsúja augusztus 8-án lesz. Részletek a faliújságon olvashatók.

- A Nagyboldogasszony templom búcsúja augusztus 15-én lesz. Részletek a faliújságon olvashatók.

- Dr. Pápai Lajos püspök atya nagyböjti sorozatbeszédeit tartalmazó könyve a Hetény teremben és a sekrestyében megvásárolható.


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben