Évközi 32. vasárnap

2013. november 8.

- Megtört szívvel, de a feltámadás reményében tudatjuk, hogy Dr. Hetény János volt plébánosunk Mindenszentek ünnepén hazatért az Úrhoz. Ravatala és az engesztelő gyászmise, ill. temetés 2013.november 12-én, kedden 13-órakor lesz Sopronban a Szent Mihály templomban. Előtte 12:15-kor rózsafüzér-ima kezdődik.

- November 10-én, vasárnap indul városunkban az úgynevezett „vendégmise-sorozat”, melynek keretében hónapról hónapra más-más soproni templomban mutatjuk be a templomépítés munkálatait. Ma a Domonkos templomban fogadnak minket az énekkarral.

- Jövő vasárnap, november 17-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Pál László atya, a Kismartoni (Eisenstadt) Egyházmegye püspöki helynöke mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- November 24-én, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a volt Julianeum, a jelenlegi Szent Margit templom felszentelésének 70. szülinapját. Az ünnepi szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- A templomépítést a következő kiadványok megvásárlásával lehet segíteni:
Lélekből fakadó élet – 25 éves a győri Szentlélek-templom, andocsi Ének füzet és képek, Szent Rita rózsafüzér

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

- Novembertől már lehet a 2014-es évre is szentmisét íratni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben