Évközi 32. vasárnap

2013. november 8.

- Megtört szívvel, de a feltámadás reményében tudatjuk, hogy Dr. Hetény János volt plébánosunk Mindenszentek ünnepén hazatért az Úrhoz. Ravatala és az engesztelő gyászmise, ill. temetés 2013.november 12-én, kedden 13-órakor lesz Sopronban a Szent Mihály templomban. Előtte 12:15-kor rózsafüzér-ima kezdődik.

- November 10-én, vasárnap indul városunkban az úgynevezett „vendégmise-sorozat”, melynek keretében hónapról hónapra más-más soproni templomban mutatjuk be a templomépítés munkálatait. Ma a Domonkos templomban fogadnak minket az énekkarral.

- Jövő vasárnap, november 17-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Pál László atya, a Kismartoni (Eisenstadt) Egyházmegye püspöki helynöke mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- November 24-én, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a volt Julianeum, a jelenlegi Szent Margit templom felszentelésének 70. szülinapját. Az ünnepi szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- A templomépítést a következő kiadványok megvásárlásával lehet segíteni:
Lélekből fakadó élet – 25 éves a győri Szentlélek-templom, andocsi Ének füzet és képek, Szent Rita rózsafüzér

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

- Novembertől már lehet a 2014-es évre is szentmisét íratni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben