Évközi 32. vasárnap

2013. november 8.

- Megtört szívvel, de a feltámadás reményében tudatjuk, hogy Dr. Hetény János volt plébánosunk Mindenszentek ünnepén hazatért az Úrhoz. Ravatala és az engesztelő gyászmise, ill. temetés 2013.november 12-én, kedden 13-órakor lesz Sopronban a Szent Mihály templomban. Előtte 12:15-kor rózsafüzér-ima kezdődik.

- November 10-én, vasárnap indul városunkban az úgynevezett „vendégmise-sorozat”, melynek keretében hónapról hónapra más-más soproni templomban mutatjuk be a templomépítés munkálatait. Ma a Domonkos templomban fogadnak minket az énekkarral.

- Jövő vasárnap, november 17-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Pál László atya, a Kismartoni (Eisenstadt) Egyházmegye püspöki helynöke mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- November 24-én, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a volt Julianeum, a jelenlegi Szent Margit templom felszentelésének 70. szülinapját. Az ünnepi szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- A templomépítést a következő kiadványok megvásárlásával lehet segíteni:
Lélekből fakadó élet – 25 éves a győri Szentlélek-templom, andocsi Ének füzet és képek, Szent Rita rózsafüzér

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

- Novembertől már lehet a 2014-es évre is szentmisét íratni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben