Évközi 31. vasárnap

2013. október 31.

- Az elmúlt hétvégén 101.145 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, a missziók javára 51.215 Ft-ot, a templomépítésre pedig 18.320 Ft-ot különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma a helyi Karitász csoport céljaira várjuk az adományokat. Ne feledjük, hogy Árpádházi Szent Erzsébetnek, a magyar Karitász védőszentjének hónapjában külön is gondolnunk kell a szegényekre, a rászoruló embertársainkra :-)

- Az elsőpéntekes betegeket, időseket otthonukban, november 8-án látogatom meg.

- November 8-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis utolsó előadása, melynek témája: Hiszem a test föltámadását és az eljövendő örök életet.

- Szent Imre templom búcsúja november 5-én és 10-én ünnepi szentmise keretében lesz. A vasárnapi szertartáson a búcsúi szónok Ferling György atya. Részletes program a hirdetőtáblán látható.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

- Novembertől már lehet a 2014-es évre is szentmisét íratni.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. június 14.
Szentháromság vasárnapja
Június 24-én gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe. Zarándok testvéreink szívesen magukkal viszik kéréseinket és imaszándékainkat, melyeket június 23-ig gyűjtjük.
Bővebben
2019. június 14.
Templomunk liturgikus rendje
Hétfőn, kedden és szerdán (június 17-18-19.) templomunkban és a kápolnánkban nem lesz szentmise.
Bővebben
2019. június 14.
Evangélium
„Uram, mi Urunk, mily csodálatos a te neved az egész világon.” (Zsolt 8)
Bővebben