Évközi 31. vasárnap

2013. október 31.

- Az elmúlt hétvégén 101.145 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, a missziók javára 51.215 Ft-ot, a templomépítésre pedig 18.320 Ft-ot különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma a helyi Karitász csoport céljaira várjuk az adományokat. Ne feledjük, hogy Árpádházi Szent Erzsébetnek, a magyar Karitász védőszentjének hónapjában külön is gondolnunk kell a szegényekre, a rászoruló embertársainkra :-)

- Az elsőpéntekes betegeket, időseket otthonukban, november 8-án látogatom meg.

- November 8-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis utolsó előadása, melynek témája: Hiszem a test föltámadását és az eljövendő örök életet.

- Szent Imre templom búcsúja november 5-én és 10-én ünnepi szentmise keretében lesz. A vasárnapi szertartáson a búcsúi szónok Ferling György atya. Részletes program a hirdetőtáblán látható.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

- Novembertől már lehet a 2014-es évre is szentmisét íratni.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben