Nagyböjt 3. vasárnapja

2020. március 13.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. március 15.

- Sopron templomaiban, a mai nappal kezdődően (március 15-22.) szentségimádás lesz. Részletes program a hirdetőtáblán és honlapunkon is olvasható. Templomunk szentségimádási napja: március 18., szerda. 8 órakor szentségkitétel lesz zsolozsma keretében, 9 órakor a város papságával imádkozzuk közösen a napközi imaórát, melyre a kedves testvéreket is szeretettel hívom és várom! 17 órától közös szentórát tartunk biblikus elmélkedéssel. Csütörtökön templomunkban nem lesz szentségimádás.

- Március 15-22-ig tartós élelmiszergyűjtést tartunk a rászorulók megsegítésére. A felajánlott adományokat a szentmisék alkalmával itt, a templomban, valamint munkanapokon, főként hivatali időben a plébánián lehet átadni. Minden felajánlást hálásan köszönünk!

- Pénteken 17 órától szentgyónási lehetőség, 17:30-kor keresztúti ájtatosság lesz.

- Március 30-április 1. (hétfő, kedd, szerda) városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz a soproni Szent Imre templomban Dr. Sztankó Attila a máriabesnyői Nagyboldogasszony-bazilika plébánosának vezetésével. A 18 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. A lelkigyakorlatos napokon 16:30-tól szentgyónási lehetőség lesz.

- Dr. Pápai Lajos nagyböjti sorozatbeszédeket tartalmazó könyve „Tudom, kinek hittem” címmel megjelent. A könyv a szentmisék után a sekrestyében megvásárolható.

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, illetve befizethető az egyházközségi hozzájárulás is.


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben