Évközi 29. vasárnap

2013. október 18.

- Az elmúlt hétvégén 89.360 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, melyből a templomépítésre 32.450 Ft-ot különíthettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Szalai Tamás andocsi plébános mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! Az egész hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk. A missziós vasárnapi gyűjtést pedig a jövő vasárnap, október 27-én tartjuk meg.

- Jövő szerdán, október 23-án Nemzeti ünnepünkön a plébániai iroda zárva tart.

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában csak ebben a hónapban lesznek vasárnapi 17 órás szentmisék. Novembertől márciusig a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben