Évközi 28. vasárnap

2013. október 11.

- Az elmúlt hétvégén 130.460 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. A helyi Karitász céljaira 25.140 Ft-ot és a templomépítésre pedig 19.955 Ft-ot különíthettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Jövő vasárnap, október 20-án 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Szalai Tamás andocsi plébános mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában csak ebben a hónapban lesznek vasárnapi 17 órás szentmisék. Novembertől márciusig a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- A jövő héten, szombaton lesz a Keresztény Szüreti Bálra, melyre invitálunk minden érdeklődőt. Még lehet jelentkezni Nándorhegyi Szabolcsnál, telefonszáma 06 20 535 58 19.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben