Gyertyaszentelő Boldogasszony

2020. január 31.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. február 2.

- Holnap (február 3.), a 7 órakor kezdődő szentmisében is Balázs-áldást adok.

- Február 5-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik.

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- Február 10-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló fiataljaink szüleit várom szülői értekezletre, ide, a templomba. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő vagy gondviselő megjelenésére számítok.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei esztendőben is kiszolgáltatjuk a Betegek kenetét itt, a templomban. Ideje: február 15. (szombat), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- A Házasság hete rendezvénysorozat február 6-16. között kerül megrendezésre. Részletek a faliújságon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.


Vissza...

2024. március 15.
Nagyböjt 5. vasárnapja
Hétfőn, kedden és szerdán (március 18-20.) közös városi NAGYBÖJTI LELKIGYAKORLAT lesz a Szent György templomban. Mindhárom napon 16:30 órától gyóntatás lesz, 18 órakor kezdődnek a szentmisék.
Bővebben
2024. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
A lelkigyakorlat és a városi keresztút miatt csütörtökön és szombaton lesznek szentmisék templomunkban; a szentmisék előtt gyóntatás lesz.
Bővebben
2024. március 15.
Olvasmány
„Istenem, kérlek téged, teremts bennem tiszta szívet.” (Zsolt 50)
Bővebben