Évközi 27. vasárnap

2013. október 4.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a Szentolvasót, amelyre szeretettel várjuk a fiatal korosztályt is :-)

- Az elmúlt hétvégén 79.395 Ft-ot és 1.500 €-t adományoztak a kedves Hívek. A templomépítésre 23.200 Ft-ot és a nagylelkű Euro adományt különíthettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma a helyi Karitász csoport által meghatározott célra gyűjtünk.

- Október 11-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a verandán kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis újabb előadása, melynek témája: „Az Egyház, mint élő kövekből épült templom”.

- Társadalmi munkára hívjuk a kedves Testvéreket. Az új templom támfalához szükséges köveket lehet kiválogatni a Stettin-Hungária Kft. telephelyén (Sopron, Somfalvi út 14.). A munkavégzés 2013. október 12-én, szombaton 08.00-kor kezdődik. Kérjük, hogy aki tud csákányt, lapátot, kesztyűt hozzon magával. 15-20 fő jelentkezését várjuk a sekrestyében :-)

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz. A tombola bevétele az épülő Szent Margit templomot támogatja, erre a szándékra ajándéktárgyakat, felajánlásokat a verandán szívesen fogadunk.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben