Évközi 27. vasárnap

2013. október 4.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozzuk a Szentolvasót, amelyre szeretettel várjuk a fiatal korosztályt is :-)

- Az elmúlt hétvégén 79.395 Ft-ot és 1.500 €-t adományoztak a kedves Hívek. A templomépítésre 23.200 Ft-ot és a nagylelkű Euro adományt különíthettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma a helyi Karitász csoport által meghatározott célra gyűjtünk.

- Október 11-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a verandán kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis újabb előadása, melynek témája: „Az Egyház, mint élő kövekből épült templom”.

- Társadalmi munkára hívjuk a kedves Testvéreket. Az új templom támfalához szükséges köveket lehet kiválogatni a Stettin-Hungária Kft. telephelyén (Sopron, Somfalvi út 14.). A munkavégzés 2013. október 12-én, szombaton 08.00-kor kezdődik. Kérjük, hogy aki tud csákányt, lapátot, kesztyűt hozzon magával. 15-20 fő jelentkezését várjuk a sekrestyében :-)

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz. A tombola bevétele az épülő Szent Margit templomot támogatja, erre a szándékra ajándéktárgyakat, felajánlásokat a verandán szívesen fogadunk.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben