Évközi 2. vasárnap

2020. január 17.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. január 19.

- Hálásan köszönöm a finom sütemény- és ital felajánlást templomunk búcsúünnepére, valamint a segítséget a fogadás előkészítéséhez és lebonyolításához! Isten fizesse meg mindenki jóindulatát és segítségét!

- Ugyancsak hálás szívvel köszönöm meg a karácsonyi ostya felajánlást, valamint a templomi és plébániai fenyőfák felajánlását és feldíszítését!

- Szerdán (január 22.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az ökumenikus imahét holnap (hétfő) kezdődik (a soproni helyszínek olvashatók a hirdetőtáblán). Templomunkban csütörtökön 17 órakor ökumenikus istentisztelet lesz, melyen Dr. Vladár Gábor református lelkipásztor végez igehirdetést. Szeretettel hívok mindenkit, imádkozzunk közösen a keresztények egységéért!

- Csütörtökön és pénteken templomunkban nem lesz szentmise.

- Leendő bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom február 1-jén (szombat) 19 órára ide, a templomba.

- Február 5-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- Plébániánk irodája hétfőn és kedden zárva tart.

- A háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt a sekrestyében megvásárolhatók.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk szépítésének öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

 
- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben