Évközi 2. vasárnap

2020. január 17.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. január 19.

- Hálásan köszönöm a finom sütemény- és ital felajánlást templomunk búcsúünnepére, valamint a segítséget a fogadás előkészítéséhez és lebonyolításához! Isten fizesse meg mindenki jóindulatát és segítségét!

- Ugyancsak hálás szívvel köszönöm meg a karácsonyi ostya felajánlást, valamint a templomi és plébániai fenyőfák felajánlását és feldíszítését!

- Szerdán (január 22.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Az ökumenikus imahét holnap (hétfő) kezdődik (a soproni helyszínek olvashatók a hirdetőtáblán). Templomunkban csütörtökön 17 órakor ökumenikus istentisztelet lesz, melyen Dr. Vladár Gábor református lelkipásztor végez igehirdetést. Szeretettel hívok mindenkit, imádkozzunk közösen a keresztények egységéért!

- Csütörtökön és pénteken templomunkban nem lesz szentmise.

- Leendő bérmálkozóinkat megbeszélésre hívom február 1-jén (szombat) 19 órára ide, a templomba.

- Február 5-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a PTT aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.

- A domonkos atyák várják azok jelentkezését, akik szívesen vállalnának egy-egy óra szentségimádást az örökimádás kápolnában. Jelentkezni az örökimádás kápolnában található jelentkezési lap kitöltésével lehet.

- Plébániánk irodája hétfőn és kedden zárva tart.

- A háziáldásra készíttetett matricák a hozzá tartozó imádságokkal együtt a sekrestyében megvásárolhatók.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) is támogathatják a kedves Hívek. Önnek egyetlen nyilatkozat, nekünk templomunk szépítésének öröme. Tisztelettel kérjük, és köszönjük felajánlásaikat!

 
- A szentmise után a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, befizethető az egyházközségi hozzájárulás, ill. az újság előfizetések is rendezhetők.Vissza...

2020. június 26.
Évközi 13. vasárnap
Július 1-jén és 8-án, a Nepomuki Szent János kápolnánkban nem lesz szentmise. Megértésüket köszönjük!
Bővebben
2020. június 26.
Templomunk liturgikus rendje
A héten, hétköznap (hétfőtől péntekig) 7:30 órakor lesznek szentmisék templomunkban, előtte rózsafüzér. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2020. június 26.
Evangélium
„Hadd énekeljem örökké Urunknak irgalmas jóságát.” (Zsolt 88)
Bővebben