Évközi 26. vasárnap

2013. szeptember 27.

- Ma a Szentírás vasárnapja van. Ezen az ünnepen különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten élő, hívó szavát!

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatal korosztályt is :-)

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 75.865 Ft volt, melyből 24.125 Ft-ot a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! A jövő vasárnap a helyi Karitász csoport által meghatározott célra gyűjtünk.

- Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy holnap este 6 órakor az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk plébániánkra, értekezletre. A leendő bérmálkozók szülei pedig ugyanezen a napon este fél 7-re jöjjenek.

- Október 5-én, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk az Őrségbe, melyre még lehet jelentkezni a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz. A tombola bevétele az épülő Szent Margit templomot támogatja, erre a szándékra ajándéktárgyakat, felajánlásokat a verandán szívesen fogadunk.

- A Domonkos templom búcsúja október 5-én és 6-án lesz a Rózsafüzér Királynője tiszteletére. Részletes program a hirdetőtáblán.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben