Évközi 25. vasárnap

2013. szeptember 20.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 177.225 Ft volt, melyet teljes egészében a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A plébániai külön hittan és a többi plébániai csoport részletes programjainak havi és heti rendjét a hirdetőtáblán olvashatják: várjuk nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését is :-)

- Szeretnénk indítani egy felnőtt hittant hétfőnként 17 órai kezdettel. Jelentkezni, érdeklődni a plébániai irodai órák alatt lehet.

- Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy szeptember 30-án hétfőn este 6 órakor az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk plébániánkra, értekezletre. A leendő bérmálkozók szülei pedig ugyanezen a napon este fél 7-re jöjjenek.

- Október 5-én szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk az Őrségbe. Az egész napos program része Szentgotthárd, Csörötnek, Őriszentpéter és Velemér templomainak megtekintése. Részvételi díj 4.800 Ft. Jelentkezés a Szent Margit plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz a Hotel Faguszban. A tombola bevétele az épülő Szent Margit templomot támogatja, erre a szándékra ajándéktárgyakat, felajánlásokat a verandán szívesen fogadunk. Részletek a hirdetőtáblán.

- A Szent Mihály-templom búcsúja szeptember 28-án, szombaton 19 órakor kezdődik orgonahangversennyel, másnap délelőtt fél 10-kor az ünnepi szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és fegyházlelkész mutatja be. A szentmise végén egy újabb színes üvegablak megáldására kerül sor.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben