Évközi 25. vasárnap

2013. szeptember 20.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 177.225 Ft volt, melyet teljes egészében a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A plébániai külön hittan és a többi plébániai csoport részletes programjainak havi és heti rendjét a hirdetőtáblán olvashatják: várjuk nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését is :-)

- Szeretnénk indítani egy felnőtt hittant hétfőnként 17 órai kezdettel. Jelentkezni, érdeklődni a plébániai irodai órák alatt lehet.

- Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy szeptember 30-án hétfőn este 6 órakor az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk plébániánkra, értekezletre. A leendő bérmálkozók szülei pedig ugyanezen a napon este fél 7-re jöjjenek.

- Október 5-én szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk az Őrségbe. Az egész napos program része Szentgotthárd, Csörötnek, Őriszentpéter és Velemér templomainak megtekintése. Részvételi díj 4.800 Ft. Jelentkezés a Szent Margit plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz a Hotel Faguszban. A tombola bevétele az épülő Szent Margit templomot támogatja, erre a szándékra ajándéktárgyakat, felajánlásokat a verandán szívesen fogadunk. Részletek a hirdetőtáblán.

- A Szent Mihály-templom búcsúja szeptember 28-án, szombaton 19 órakor kezdődik orgonahangversennyel, másnap délelőtt fél 10-kor az ünnepi szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és fegyházlelkész mutatja be. A szentmise végén egy újabb színes üvegablak megáldására kerül sor.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben