Krisztus Király vasárnapja

2019. november 22.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. november 24.

- Ma országos gyűjtést tartunk a Karitász céljaira.

- Plébániánk tartós élelmiszer gyűjtést tart még a mai napon. Az élelmiszereket a plébánia hittan termében gyűjtjük.

- November 28-án (csütörtök) 19 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- November 29. (péntek) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel.

- November 29-30 és december 1. (péntek, szombat, vasárnap) ADVENTI LELKIGYAKORLAT lesz templomunkban dr. Németh Gábor, az MKPK Titkársága irodaigazgatója vezetésével. Pénteken és szombaton a 18 órakor, vasárnap pedig a 11 órakor kezdődő szentmisékben lesznek a lelkigyakorlatos szentbeszédek. A pénteki és szombati szentmisék előtt 16:30 órától, vasárnap pedig 9:30 órától szentgyónási lehetőség. Használjuk fel a lelkigyakorlatot és a szentgyónási lehetőséget a karácsonyra történő méltó felkészülésünkhöz.

- Szeretettel hívom és várom a gyerekeket pásztorjátékra. Próba: november 30. (szombat), 10 óra. Helyszín: templom.

- November 30. (szombat) 19 órakor adventi hangverseny lesz templomunkban. A belépés ingyenes.

- Adventben hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 6:00 (!) órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, utána pedig reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet. Szombaton és vasárnap a szokott miserend lesz érvényben.

- Advent szombatjain az esti szentmise elején közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. November 30-án a Házas csoport végzi az első adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezze akár itt, a sekrestyében, akár a plébánia irodájában. A betegek látogatásának ideje: december 16., hétfő.

- Rákász Gergely hangversenyt tart templomunkban december 19-én. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A szentmise után a Hetény teremben lehetőség van jövő évi egylapos falinaptár megvásárlására, az egyházközségi hozzájárulás befizetésére, ill. szentmiséket is lehet már előjegyeztetni a jövő évre.


Vissza...

2020. január 19.
Évközi 2. vasárnap
Plébániánk Farsangi báli mulatságot tart február 8-án a Corvinus étteremben. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni az étteremben lehet.
Bővebben
2020. január 17.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (január 22.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2020. január 17.
Evangélium
„Íme, eljövök, Uram, hogy teljesítsem azt, amit kívánsz.” (Zsolt 39)
Bővebben