Évközi 24. vasárnap

2013. szeptember 13.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 77.905 Ft volt, melyből 23.450 Ft-ot a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A plébániai külön hittan szeptember 16-án, hétfőn délután fél 4-kor kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul részletes programjaik havi és heti rendjét a hirdetőtáblán olvashatjuk és várjuk nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését!

- Szeretnénk indítani egy felnőtt hittant hétfőnként 17 órai kezdettel. Jelentkezni, érdeklődni a plébániai irodai órák alatt lehet.

- Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy szeptember 30-án hétfőn, este 6 órakor, az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk plébániánkra, értekezletre. A leendő bérmálkozók szülei pedig ugyanezen a napon este fél 7-re jöjjenek.

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz a Hotel Faguszban. Részletek a jövő héttől, illetve a hirdetőtáblán.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben