Évközi 24. vasárnap

2013. szeptember 13.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 77.905 Ft volt, melyből 23.450 Ft-ot a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A plébániai külön hittan szeptember 16-án, hétfőn délután fél 4-kor kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul részletes programjaik havi és heti rendjét a hirdetőtáblán olvashatjuk és várjuk nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését!

- Szeretnénk indítani egy felnőtt hittant hétfőnként 17 órai kezdettel. Jelentkezni, érdeklődni a plébániai irodai órák alatt lehet.

- Felhívjuk a tisztelt szülők figyelmét, hogy szeptember 30-án hétfőn, este 6 órakor, az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit várjuk plébániánkra, értekezletre. A leendő bérmálkozók szülei pedig ugyanezen a napon este fél 7-re jöjjenek.

- A Keresztény Szüreti Bálra is invitálunk minden érdeklődőt, mely október 19-én lesz a Hotel Faguszban. Részletek a jövő héttől, illetve a hirdetőtáblán.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben