Évközi 30. vasárnap

2019. október 25.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. október 27.

- Az elmúlt vasárnap a missziók javára tartottunk gyűjtést, melynek összege 91.120 Ft volt. Varga János missziós atya szeptember 21-én tartott szentmisét templomunkban, a perselyadománnyal az általa végzett missziót támogattuk 107.560 Ft és 12,7 Euro összeggel. Hálásan köszönjük a kedves hívek felajánlásait!

- A Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 30.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise az idei évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék.

- A héten elsőpéntek lesz. Mindenszentek ünnepe miatt kivételesen egy nappal előbb, csütörtökön látogatom a betegeket és az időseket.

- November 1-jén (péntek) Mindenszentek parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban vasárnapi miserendet tartunk. A 8 órakor kezdődő szentmise alapítványi misénk: †dr. Hetény János atya (6. évf.) lelki üdvéért.

- A felnőttek részére hirdetett bibliaóra kivételesen november 13-án, szerdán lesz.

- November 1-jén (péntek) 19 órakor, a Bencés templomban hangversenyt ad a 190 éves Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar.

- November 2-án (szombat), halottak napján 16 és 18 órakor lesznek szentmisék templomunkban. A 18 órakor kezdődő szentmisében elhunytjainkért imádkozunk, és a szentmise után elvégezzük a halottakért végzett ájtatosságot.

- Halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály temető ravatalozójában szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért, szerzetesekért és szerzetesnőkért.

- Felekezetközi dicsőítést tartanak, november 2-án (szombat) 16 órától, a Metodista gyülekezet termében (Sopron, Wesselényi u. 24.).

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én és 10-én (kedd és vasárnap) lesz. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- November 6-án (szerda) a Lőveri Esték keretében „A kő marad” címmel előadóest lesz templomunkban Vass Albert műveiből. A belépés díjtalan. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- November 10-én (vasárnap), 18 órakor a Lőveri Esték keretében „A gamba lelke” címmel – a német viola da gamba a barokk zenei hagyatékában mottóval – hangverseny lesz templomunkban. Az est szólistái: Pavel Serbin (viola da gamba, barokk cselló), Julia Mikkonen (alt), Marics István (orgona). A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk! A részletes program a hirdetőtáblán és honlapunkon is olvasható.

- Tisztelettel jelzem, hogy plébániánk irodája november 1-jén (péntek) zárva tart.

 
- Vasárnaponként a Hetény teremben: egyházközségi hozzájárulás befizetése.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben