Évközi 23. vasárnap

2013. szeptember 6.

- Ma Máriának, a Béke Királynőjének születésnapján imádkozzunk a világ békéjéért!

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 133.045 Ft volt, melyből 42.150 Ft-ot a templomépítésre, 36.275 Ft-ot pedig a helyi Karitász céljaira szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Szeptember 13-án, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a megszokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis újabb előadása, melynek témája: „A krisztusi hit kibontakozása az apostoli hitvallás tételeiben”.

- Az iskolás diákjaink számára ma lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében, a „Mocorgók” tanévkezdő szentmiséje pedig szeptember 14-én, szombaton 16 órakor.

- Jövő vasárnap, szeptember 15-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Rimfel Ferenc szentgotthárdi plébános mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- A plébániai külön hittan szeptember 16-án, hétfőn délután fél 4-kor kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben