Évközi 23. vasárnap

2013. szeptember 6.

- Ma Máriának, a Béke Királynőjének születésnapján imádkozzunk a világ békéjéért!

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 133.045 Ft volt, melyből 42.150 Ft-ot a templomépítésre, 36.275 Ft-ot pedig a helyi Karitász céljaira szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Szeptember 13-án, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a megszokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Ugyanezen a napon lesz a Szent Imre templomban este 7 órakor a Felnőtt Katekézis újabb előadása, melynek témája: „A krisztusi hit kibontakozása az apostoli hitvallás tételeiben”.

- Az iskolás diákjaink számára ma lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében, a „Mocorgók” tanévkezdő szentmiséje pedig szeptember 14-én, szombaton 16 órakor.

- Jövő vasárnap, szeptember 15-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Rimfel Ferenc szentgotthárdi plébános mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- A plébániai külön hittan szeptember 16-án, hétfőn délután fél 4-kor kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben