Évközi 6. vasárnap

2012. február 12.

- Az elmúlt hétvége első vasárnapi gyűjtésén 26.190. Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek rászorulóink megsegítésére. Templombővítésünkre is gyűjtünk, a jövő vasárnap, - ezentúl minden hónap 3. vasárnapján – a teljes perselybevételt a templom építésére különítjük el. Isten fizesse meg adományaikat!

- A templom előterében elhelyeztük azokat a lapokat, melyeken megépülő templomunk homlokzati képét láthatjuk, a hátoldalán pedig a Magyar Katolikus Egyház, illetve a Szent Margit Alapítvány adatait találjuk, személyi jövedelemadónk    1-1%-áról való nyilatkozatunkhoz.

- Február 20-án, hétfőn este 6 órakor a leendő elsőáldozóink, majd este 7 órakor pedig a bérmálkozásra készülő fiataljaink szüleivel találkozunk. Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Még lehet kérni szentmiseszándékot februárra, valamint a következő hónapokra is. Köszönjük, hogy már az év első heteiben sokan rendezték egyházi hozzájárulásukat! Az irodai órákban, illetve az esti szentmisék után készséggel állunk kedves Testvéreink rendelkezésére.

- Már előre jelezzük, hogy 2 hét múlva, február 26-án vasárnap este 6 órakor Képviselő Testületi ülést tartunk a plébánián.

- Szeretettel kérjük a plébániánk közelében lakó testvéreinket, segítsenek a templomunkhoz vezető utak hótakarításában és csúszásmentesítésében. Segítségüket előre is hálás szívvel köszönjük!

-  Még várjuk a kedves Testvéreink, minden magát fiatalnak érző érdeklődő jelentkezését a február 18-i Szent Margit Bálra! A bál a Fő téri Corvinus étteremben lesz, kapunyitás 19 órakor. Belépődíj nincs, az étel-italfogyasztás bevételével templombővítésünket támogatják.
 
Minden kedves Testvérünknek
áldott hetet kívánunk!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben