Évközi 22.vasárnap

2013. augusztus 30.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 141.230 Ft volt, melyből 131.230 Ft-ot a templomépítésre adományoztak a kedves Hívek és 10.000 Ft-ot már előre a helyi Karitász céljaira szántak a Testvérek. Ma szeptember hónap első vasárnapján a helyi Karitász csoportunk által meghatározott célra, a rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdéséhez való támogatására gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Szeptember 6-án, elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája.

- Szeptember 7-én, nagyszombati zarándoklatunkra még lehet jelentkezni a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Az iskolás diákjaink számára szeptember 8-án, vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében, a „Mocorgók” tanévkezdő szentmiséje pedig szeptember 14-én, szombaton 16 órakor.

- A plébániai külön hittan szeptember 16-án, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- A mai naptól előreláthatólag szeptember végéig a plébánia és az otthon közös használatú útjának felújítása és egyéb munkálatok miatt az udvarra nem lehet autóval behajtani. Szíves megértésüket és türelmüket kérjük, illetve arra intünk, hogy óvatosan, körültekintően közlekedjenek, másokat, s főleg az idősebbeket is segítve. Köszönjük!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben