Évközi 21.vasárnap

2013. augusztus 23.

- Az elmúlt vasárnap adományainak összege 125.540 Ft volt, melyből 48.250 Ft-ot a templomépítésre adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és fegyházlelkész mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! E hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre különítjük el.

- Szeptember 7-én, szombaton zarándoklatot szervezünk a felvidéki "Kis-Róma", Nagyszombat városába. A program része többek között a Szent Miklós Székesegyház könnyező Szűzanya kegyképének, valamint a kassai vértanúk sírjának imádságos megtekintése. Az autóbusz 6.00-kor indul a Szent Margit plébániától. Hazaérkezés este 8 óra körül. Részvételi díj 4.500 Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezés a Szent Margit plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben