Évközi 21.vasárnap

2013. augusztus 23.

- Az elmúlt vasárnap adományainak összege 125.540 Ft volt, melyből 48.250 Ft-ot a templomépítésre adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és fegyházlelkész mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! E hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre különítjük el.

- Szeptember 7-én, szombaton zarándoklatot szervezünk a felvidéki "Kis-Róma", Nagyszombat városába. A program része többek között a Szent Miklós Székesegyház könnyező Szűzanya kegyképének, valamint a kassai vértanúk sírjának imádságos megtekintése. Az autóbusz 6.00-kor indul a Szent Margit plébániától. Hazaérkezés este 8 óra körül. Részvételi díj 4.500 Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezés a Szent Margit plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben