Évközi 20. vasárnap

2013. augusztus 18.

- Az elmúlt vasárnap adományainak összege 63.245 Ft volt, melyből 18.615 Ft-ot a templomépítésre adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- 2013. augusztus 20-án, kedden Szent István király ünnepén délelőtt templomunkban vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék, de az ünnep előestéjén hétfőn 17:45-kor vigíliás szentmise is lesz. Az ünnepnapon elmarad a Villa sori 17 órás szentmise. Ezen a napon délután 16 órakor ünnepi szentmisét mutat be Dr. Pápai Lajos megyéspüspök úr a Szent István templomban. A templomszentelés 70. évfordulóját ünnepelve megáldja a felújított templombelsőt. A szentmisét követően kerül sor a városi ünnepségre, ünnepi köszöntőt mond Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő.

- Jövő vasárnap, augusztus 25-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és fegyházlelkész mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- Augusztus 20-ig, keddig a plébániai iroda zárva tart!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben