Évközi 20. vasárnap

2013. augusztus 18.

- Az elmúlt vasárnap adományainak összege 63.245 Ft volt, melyből 18.615 Ft-ot a templomépítésre adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- 2013. augusztus 20-án, kedden Szent István király ünnepén délelőtt templomunkban vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék, de az ünnep előestéjén hétfőn 17:45-kor vigíliás szentmise is lesz. Az ünnepnapon elmarad a Villa sori 17 órás szentmise. Ezen a napon délután 16 órakor ünnepi szentmisét mutat be Dr. Pápai Lajos megyéspüspök úr a Szent István templomban. A templomszentelés 70. évfordulóját ünnepelve megáldja a felújított templombelsőt. A szentmisét követően kerül sor a városi ünnepségre, ünnepi köszöntőt mond Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő.

- Jövő vasárnap, augusztus 25-én 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Butsy Lajos fertőrákosi plébános és fegyházlelkész mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- Augusztus 20-ig, keddig a plébániai iroda zárva tart!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben