Évközi 19.vasárnap

2013. augusztus 9.

HIRDETÉSEK:

- Az elmúlt vasárnap adományainak összege 106.890 Ft volt, melyből 25.650 Ft-ot a templomépítésre, 21.500 Ft-ot pedig a rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdéshez való támogatására adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- 2013. augusztus 15-én, csütörtökön Nagyboldogasszony ünnepén és 2013. augusztus 20-án, kedden Szent István király ünnepén délelőtt vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék, de a két ünnep előestéjén 17:45-kor vigíliás szentmise is lesz. Mindkét ünnepnapon elmarad a Villa sori 17 órás szentmise.

- Augusztus 15 és 20-a között, csütörtöktől keddig a plébániai iroda zárva tart!

- Augusztus 17-én zarándoklatot szervezünk Graz-Mariatrost kegyhelyére. Indulás 6 órakor, hazaérkezés este 8 körül. Részvételi díja 4.800Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen lehet az irodai órák alatt vagy szentmisék után. Még van pár hely!

- A kópházi Kegytemplom, a Bencés templom és a Szent István templom búcsúi programját a hirdetőtáblán olvashatják.

- A harkai egyházközség sok szeretettel vár bennünket, augusztus 15-én csütörtökön Nagyboldogasszonyunk ünnepén gyalogos családos zarándoklatra! Indulás reggel fél 9-kor a Harkai templom elől ahol áldást kapunk, majd fél 11-kor kezdődő magyar püspöki szentmise után fogunk visszagyalogolni Harkára.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben