Évközi 18. vasárnap

2013. augusztus 4.

- Az elmúlt vasárnap 83.995 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből 24.555Ft-ot a templomépítésre különítettünk el. Ma augusztus hónap első vasárnapján a helyi Karitász csoportunk által meghatározott célra, a rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdéshez való támogatására gyűjtünk. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Augusztus 5 - 8-ig, hétfőn, szerdán és csütörtökön templomunkban nem lesznek esti szentmisék. A plébániai iroda a szokott időpontokban várja a kedves Híveket.

- Augusztus 9-én, pénteken egész napos szentségimádásunkra hívjuk Testvéreinket a szokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a verandán kitett íven lehet.

- Augusztus 10-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program jelmondata: „Ne légy unalmas és középszerű, hanem…”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.

- Augusztus 12-én ministráns találkozó lesz Csepregen. Mottója: „Ha szívedben hiszed…” Jelentkezni lehet a plébánián!

- Augusztus 17-én zarándoklatot szervezünk Graz-Mariatrost kegyhelyére. Indulás 6 órakor, hazaérkezés este 8 körül. Részvételi díja 4.800Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen lehet az irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben