Évközi 18. vasárnap

2013. augusztus 4.

- Az elmúlt vasárnap 83.995 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből 24.555Ft-ot a templomépítésre különítettünk el. Ma augusztus hónap első vasárnapján a helyi Karitász csoportunk által meghatározott célra, a rászoruló családok gyermekeinek iskolakezdéshez való támogatására gyűjtünk. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Augusztus 5 - 8-ig, hétfőn, szerdán és csütörtökön templomunkban nem lesznek esti szentmisék. A plébániai iroda a szokott időpontokban várja a kedves Híveket.

- Augusztus 9-én, pénteken egész napos szentségimádásunkra hívjuk Testvéreinket a szokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a verandán kitett íven lehet.

- Augusztus 10-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program jelmondata: „Ne légy unalmas és középszerű, hanem…”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.

- Augusztus 12-én ministráns találkozó lesz Csepregen. Mottója: „Ha szívedben hiszed…” Jelentkezni lehet a plébánián!

- Augusztus 17-én zarándoklatot szervezünk Graz-Mariatrost kegyhelyére. Indulás 6 órakor, hazaérkezés este 8 körül. Részvételi díja 4.800Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen lehet az irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben