Húsvét 5. vasárnapja

2019. május 17.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. május 19.
 
- Hálásan köszönöm a finom süteményeket kápolnánk búcsúünnepére, valamint segítséget a búcsú és a fogadás előkészítéséhez és lebonyolításához!
 
- Az elmúlt hétvégén a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtöttünk: 71.440 Ft. Köszönjük felajánlásaikat!
 
- Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
 
- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
 
- Már előre jelzem, hogy május 31-én (péntek) szentségimádási nap lesz templomunkban: 8:00 órakor szentségkitétel lesz Zsolozsma keretében, 16:00 órakor rózsafüzér és litánia kezdődik, majd 16:45 órakor szentségeltétel, 17:00 órakor a hagyományos gyalogos kópházi zarándoklatunkat tartjuk. A 2020-as esztendőben templomunk 5 éves lesz. Ebből az alkalomból a plébániatemplomunkért hálaadó imaévet hirdetek, melynek kezdete a kópházi zarándoklatunk lesz, ezért erre a zarándoklatra szeretettel hívom plébániánk minden tagját, és külön szeretettel a családokat! Azok részvételére is számítunk a kópházi templomban 20:00 órakor bemutatott ünnepi szentmisénken, akik nem tudnak velünk együtt gyalogolni. Várjuk azok jelentkezését is, akik haza felé tudnának személyszállítást vállalni saját gépkocsijukkal; kérjük, iratkozzanak fel a sekrestyében! Részletes program a hirdetőtáblán olvasható.
 
- Plébániánk irodája hétfőn és kedden (május 20-21.) zárva tart.


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben