Évközi 16. vasárnap

2013. július 20.

- Még egyszer is szeretnénk hálás szívvel megköszönni a sok önzetlen segítséget, amiből megvalósulhatott az első hittanos gyermektábor.

- Az elmúlt héten 175.590 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. A templomépítésre 123.445 Ft-ot különíthettük el, melyből 101.175 Ft a bánfalvi búcsú perselyadománya. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma 11 órakor a "templomépítő-vasárnapi" szentmisét Zsebedics József kanonok, Győr-Sziget plébánosa, a Kapuvár-Házhelyi Sarlós Boldogasszony Templom építője mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk! A hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk.

- Augusztus 12-én minisztráns találkozó lesz Csepregen. Mottója: Ha szívedben hiszed…. Jelentkezni lehet a plébánián!

- Augusztus 14-19-ig Bánvölgyében tábor lesz a 13-18 évesek részére. Jelmondata: „Melyik úton jársz?” Aki szeretne jelentkezni vagy információt kérni ezzel kapcsolatosan, Staub Bulcsú szívesen áll a rendelkezésére. Telefonszáma: 30/280-28-88.

- Augusztus 17-én zarándoklatot szervezünk Graz-Mariatrost kegyhelyére. Indulás 6 órakor, hazaérkezés este 8 körül. Részvételi díja 4.800Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen lehet az irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

- A nyári szabadságukat töltőknek, a pihenni vágyó Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést: „Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.” (Mt 11,28-30)
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben