Húsvét 3. vasárnapja

2019. május 3.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. május 5.
 
- Május 10-én, pénteken 16 órakor végzik első szentgyónásukat leendő elsőáldozóink, utána elsőáldozási próbát tartunk itt, a templomban. A gyermekek szentgyónása után hozzátartozóik is elvégezhetik szentgyónásukat.
 
- Jövő hétvégén (május 10-12.) a soproni Szent Imre templomban lesz a Missziós kereszt, ezért szombaton (május 11.) nem lesz templomunkban szentmise. Közös városi szentmise lesz 1800 órakor a Szent Imre templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk! Az elsőáldozók imaórája a Szt. Imre templomban szombaton (május 11.) 9 órakor kezdődik. Vegyünk részt minél többen ezen a közös ünnepi szentmisén, mely a jövő évi NEK-re történő felkészülésünket segíti. A Szt. Imre templom jövő hétvégi ünnepi liturgikus rendje a hirdetőtáblán olvasható.
 
- Jövő vasárnap (május 12.) és az azt követő vasárnap (május 19.) elsőáldozások lesznek templomunkban. Ezért mindkét vasárnapon két szentmise lesz templomunkban: az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik, utána pedig 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért!
 
- Jövő vasárnap Jó Pásztor vasárnapja; papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés céljaira, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk.
 
- Május 16-án (csütörtök) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Szerdán (előeste – május 15.) és csütörtökön (május 16.) is 18:00 órakor kezdődnek az ünnepi szentmisék a kápolnában. A búcsú napján (csütörtök) az ünnepi szentbeszédet Tamás Zoltán, a Veszprémi Főegyházmegye diakónusa mondja. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket búcsúünnepünkre!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben