Évközi 15. vasárnap

2013. július 13.

- Az elmúlt vasárnap 95.515 Ft-ot és 1.500 €-t adományoztak a kedves Hívek. A templomépítésre 22.150 Ft-ot és a nagylelkű Euro adományt különíthettük el, a helyi Karitász céljára, a hittantábor támogatására szánt összeg pedig 34.300 Ft volt. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Július 16-án búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan.

- Július 21-ei 11 órás "templomépítő-vasárnapi" szentmisét Zsebedics József kanonok, Győr-Sziget plébánosa, a Kapuvár-Házhelyi Sarlós Boldogasszony templom építője mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk J

- Augusztus 17-én zarándoklatot szervezünk Graz-Mariatrost kegyhelyére. Indulás 6 órakor. Hazaérkezés este 8 körül. Részvételi díja 4.800Ft, mely a biztosítást is tartalmazza.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben