Nagyböjt 5. vasárnapja

2019. április 5.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK – 2019. április 7.

- Hálásan köszönöm a sütemény- és ital felajánlásokat a városi nagyböjti lelkigyakorlatra, valamint a segítséget a fogadás előkészítéséhez és lebonyolításához! Öröm volt látni, hogy plébániánkról sokan részt vettek a lelkigyakorlatunkon. Isten tegye teljessé a jót, amit megkezdett mindnyájunk életében!

- A tartós élelmiszergyűjtés alkalmával a kedves Testvérek 335,5 kg élelmiszert adakoztak. Isten fizesse meg nagylelkűségüket! Kérem a PTT tagjait és kedves Híveket, ha valakinek az ismeretségi körében van olyan, aki örülne az adományoknak, kérem, hogy mihamarabb jelezze azt felém!

- Ezen a hétvégén perselyadományunkkal a Szentföldi kegyhelyeket támogatjuk.

- A Villa sori Nepomuki Szt. János kápolnában minden szerdán 18:00 órakor lesz szentmise. Az első időpont április 10. Így szerdai napokon itt, a plébániatemplomban nem lesz szentmise.

- Jövő vasárnap Virágvasárnap lesz; a 11 órakor kezdődő szentmisében végezzük a barkaszentelést.

- Az idei évben a Szent Imre Plébánia szervezi és vezeti az immár hagyománnyá vált városi keresztutat április 12-én, pénteken 19 órakor.

- Örömmel jelzem a kedves Testvéreknek, hogy a szent háromnapot és a Húsvétot ismét velünk együtt ünnepli dr. Pápai Lajos püspök úr. Szeretettel hívom tehát a kedves Híveket, ünnepeljük közösen hitünk nagy misztériumait az apostolutód vezetésével! A nagyheti szertartások rendje olvasható a hirdetőtáblán. A ministránsok és a PTT tagjainak szolgálatára kifejezetten számítok a nagyhét és Húsvét ünnepe során.

- Plébániánk hittantábort szervez felső tagozatos hittanra járó gyerekeknek. A tábor időpontja: június 20-23., helyszíne: Kőszeg. Részletek a hirdetőtáblán és honlapunkon is olvashatók. Jelentkezési határidő: április 26.

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1%-ról. Kérjük, abban az esetben tegye meg felajánlását, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Másik 1 %-ával kérjük, támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08)! Köszönjük felajánlásaikat!

- Hetény terem: egyházközségi hozzájárulás befizetése, szentmisék előjegyeztetése.


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben