Évközi 14. vasárnap

2013. július 7.

- Az elmúlt vasárnap 100.515 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből 27.255Ft-ot a templomépítésre különítettünk el, s a „Péter-fillér” gyűjtés összege 28.650 Ft volt, melyet az Apostoli Szentszék céljaira továbbítottunk. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma, július első vasárnapján a helyi Karitász csoportunk által meghatározott célra, a július 9 és 13 között megvalósuló hittanos gyermektábor támogatására gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat J

- Július 9- 10- 11-én a kőszegi hittantáborban misézek, így templomunkban nem lesznek szerdán és csütörtökön sem esti szentmisénk. A plébániai iroda a szokott időpontokban várja a kedves Híveket.

- Július 12-én, pénteken egész napos szentségimádásunkra hívjuk Testvéreinket a szokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Július 16-án búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben