Évközi 14. vasárnap

2013. július 7.

- Az elmúlt vasárnap 100.515 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből 27.255Ft-ot a templomépítésre különítettünk el, s a „Péter-fillér” gyűjtés összege 28.650 Ft volt, melyet az Apostoli Szentszék céljaira továbbítottunk. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma, július első vasárnapján a helyi Karitász csoportunk által meghatározott célra, a július 9 és 13 között megvalósuló hittanos gyermektábor támogatására gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat J

- Július 9- 10- 11-én a kőszegi hittantáborban misézek, így templomunkban nem lesznek szerdán és csütörtökön sem esti szentmisénk. A plébániai iroda a szokott időpontokban várja a kedves Híveket.

- Július 12-én, pénteken egész napos szentségimádásunkra hívjuk Testvéreinket a szokott napirend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Július 16-án búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben