Évközi 13. vasárnap

2013. június 28.

- Az elmúlt vasárnap 25.715 Ft + 60 Euro-t adományoztak a kedves Hívek a templomépítésre, s 47.160 Ft-ot csengősperselyként. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma van az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára. A jövő héten, július első vasárnapján újra a helyi Karitász csoportunk által meghatározott
célra, a július 9 és 13 között megvalósuló hittanos gyermektábor támogatására gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom beteg és idős Testvéreinket. A szentmise előtt egy órával a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz, alatta gyónási lehetőség.

- Holnap reggel 7 órakor, kedden, Sarlósboldogasszony ünnepén pedig 6.30-kor lesz ünnepi szentmise, a Mariazellbe induló gyalogos zarándokaink útra bocsátásával. Kísérjük őket a hét
folyamán buzgó imáinkkal! Július 6-án, szombaton indul az autóbusz a zarándokokért, még 1-2 fő számára van hely.

- Szintén július 6-án lesz a soproni kármelita templomban délután 3 órakor a városfelajánló elsőszombati szentmise. 14 órakor az Erzsébet kerttől engesztelő gyalogos zarándoklat indul, rózsafüzér imával. Plébániánk szervezésében pedig a bánfalvi hegyitemplom búcsúnapján, július 16-án indítunk zarándoklatot a Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise
Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan.

- Köszönjük mindazoknak, akik egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben