Évközi 13. vasárnap

2013. június 28.

- Az elmúlt vasárnap 25.715 Ft + 60 Euro-t adományoztak a kedves Hívek a templomépítésre, s 47.160 Ft-ot csengősperselyként. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma van az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára. A jövő héten, július első vasárnapján újra a helyi Karitász csoportunk által meghatározott
célra, a július 9 és 13 között megvalósuló hittanos gyermektábor támogatására gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom beteg és idős Testvéreinket. A szentmise előtt egy órával a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz, alatta gyónási lehetőség.

- Holnap reggel 7 órakor, kedden, Sarlósboldogasszony ünnepén pedig 6.30-kor lesz ünnepi szentmise, a Mariazellbe induló gyalogos zarándokaink útra bocsátásával. Kísérjük őket a hét
folyamán buzgó imáinkkal! Július 6-án, szombaton indul az autóbusz a zarándokokért, még 1-2 fő számára van hely.

- Szintén július 6-án lesz a soproni kármelita templomban délután 3 órakor a városfelajánló elsőszombati szentmise. 14 órakor az Erzsébet kerttől engesztelő gyalogos zarándoklat indul, rózsafüzér imával. Plébániánk szervezésében pedig a bánfalvi hegyitemplom búcsúnapján, július 16-án indítunk zarándoklatot a Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise
Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan.

- Köszönjük mindazoknak, akik egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben