Évközi 13. vasárnap

2013. június 28.

- Az elmúlt vasárnap 25.715 Ft + 60 Euro-t adományoztak a kedves Hívek a templomépítésre, s 47.160 Ft-ot csengősperselyként. Köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma van az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára. A jövő héten, július első vasárnapján újra a helyi Karitász csoportunk által meghatározott
célra, a július 9 és 13 között megvalósuló hittanos gyermektábor támogatására gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom beteg és idős Testvéreinket. A szentmise előtt egy órával a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz, alatta gyónási lehetőség.

- Holnap reggel 7 órakor, kedden, Sarlósboldogasszony ünnepén pedig 6.30-kor lesz ünnepi szentmise, a Mariazellbe induló gyalogos zarándokaink útra bocsátásával. Kísérjük őket a hét
folyamán buzgó imáinkkal! Július 6-án, szombaton indul az autóbusz a zarándokokért, még 1-2 fő számára van hely.

- Szintén július 6-án lesz a soproni kármelita templomban délután 3 órakor a városfelajánló elsőszombati szentmise. 14 órakor az Erzsébet kerttől engesztelő gyalogos zarándoklat indul, rózsafüzér imával. Plébániánk szervezésében pedig a bánfalvi hegyitemplom búcsúnapján, július 16-án indítunk zarándoklatot a Kármelhegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise
Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan.

- Köszönjük mindazoknak, akik egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet testi-lelki felüdülést kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben