Évközi 5. vasárnap

2012. február 5.

- Ma, február hónap első vasárnapján helyi Karitász csoportunk céljaira, egyházközségünk rászoruló családjai, valamint az egyedülállók megsegítésére gyűjtünk. Ezekben a hideg és zord napokban különösen is gondoljunk, figyeljünk rájuk!

- Püspök Urunk engedélyével minden hónap 3. vasárnapjának teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el. A gyűjtésekről és az építkezésre szánt adományokról rendszeres tájékoztatást nyújtunk. Isten fizesse meg bőkezűségüket!

- Adónk 1-1%-val a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-2-08. Köszönjük felajánlásukat!

- A héten lesz pénteki szentségimádási napunk. Szokott rendjét a hirdetőtáblán találjuk. A sekrestyében kitett íven jelentkezhetünk 1-1 szentórára. Ezen a napon most is, külön is imádkozzunk a betegekért, az emberileg gyógyíthatatlan betegségben szenvedőkért!

- Szombaton, február 11-én az esti szentmisében történik a betegek kenetének közösségi kiszolgáltatása templomunkban. A Domonkos templomban a csütörtöki és pénteki szentmisék igehirdetése a szentség felvételének lelki előkészületéhez járul hozzá. A mi plébániatemplomunkban szerdától péntekig az esti szentmise előtt 1 órával, 16:45-től gyónási lehetőséget biztosítunk. Kérjük, hogy akik a betegek szentségét felvenni szándékoznak, jelezzék a sekrestyében, iratkozzanak fel. Köszönjük!

- Még várjuk a kedves Testvéreink, minden magát fiatalnak érző érdeklődő jelentkezését a február 18-i Szent Margit Bálra! A bál a Fő téri Corvinus étteremben lesz, kapunyitás 19 órakor. Belépődíj nincs, az étel-italfogyasztás bevételével templombővítésünket támogatják.

- A Villa sori Nepomuki Szent János kápolnánkban a most beköszöntött rendkívüli hideg idő miatt- nem lesznek szentmisék! Vasárnap 5 órakor, ma és az elkövetkezendő hetekben is, itt plébániatemplomunkban lesz a szentmise.
Megértésüket köszönjük!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben