Krisztus szent teste és vére, Úrnapja

2013. június 2.

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 100.455 Ft volt, melyből 46.210 Ft-ot a templombővítés javára adományoztak a kedves hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikatJ

- Az úrnapi körmenet a 8 órás szentmisét követően indul, ezért a fél 10-es szentmise elmarad.

- A mai állópersely bevételét a helyi Karitász csoportunk céljaira, Egyházközségünk rászorulói megsegítésére fordítjuk.

- Június 6-án, csütörtökön a mise után 18:30-kor szeretettel hívom és várom az egyházközségi képviselőtestület tagjait gyűlésre, melyen az alapkőletétellel kapcsolatos teendőket beszéljük meg.

- Június 15-én, szombaton buszos zarándokútra invitáljuk kedves Testvéreinket, Tétszentkútra, Páduai Szent Antal és a Segítő Szűzanya tiszteletére. Az útiköltség 3.000 Ft, mely a biztosítást is tartalmazza. Jelentkezni személyesen, az összeg befizetésével lehet az irodai órákban vagy a szentmisék után.

- Az épülő Szent Margit templom alapkőletétele június 16-án 17 órakor lesz az püspöki szentmise keretében. Ezen a napon a Villa sori kápolnában nem lesz szentmise.

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben